Pausdag

I dagens horoskop står att fiskarnas måndag är en pausdag där mycket lite händer och inga nya beslut tas. Passar mig utmärkt. Efter en skön helg hos Pers bror i Västerås är jag sådär sövande slö idag. 3-åriga prinsessan Nora & födelsedagsbarnet, 2-årige busen Aron, höll igång oss hela helgen. Sköna dagar med lek, god mat, bus i snön & besök i en liten mysig inredningsbutik. Ska fota den fina ängeln jag köpte & visa sen.

Nu ska jag hojja till skolan. Efter föreläsning ska nya gruppen träffas & bestämma inför uppgifterna framåt. Ska försöka lyda horoskopet & inta en passiv roll. Behöver inte alltid vara jag som styr & ställer. Kan va skönt i en ny grupp, att testa en ny roll. Tror ni jag lyckas?

Spinning efter det, så kan jag kränga semlor med gott samvete imorron!

Kanelbullebak & tentaskrivning

Inte jag som bakat, men fantastiskt goda blev dom. Doften ger en så ljuvligt hemtrevlig känsla, kaffet som puttrar i bryggarn & genom fönstret syns snön glittra i solen. Jag pluggar på hemtentan och Frank, hon bakar bullar. Hennes manana manana-inställning stressar mig ibland. Idag är den bara mysig. Spinning på detta & sen uppesittarkväll hos mig ikväll med lite vin & vi hinner klart inatt. Schöööör bah!



Nu kom hon & såg va jag pysslar med; "bloggar du, NU?!" 
Mmmm meeeeen bullarna, dom blev goda.

Måndag sextonde februari tvåtusennio

Jag lever. Cyklar numera runt i Uppsala på min röda cykel, halt & kallt som fan här i norr. Men finare stad får man leta efter. Filosoferar gör jag fortfarande, säkert alldeles för mycket, men skillnaden är att jag nu gör det i de gamla ståtliga byggnaderna på Uppsala Universitet. VG's är nationen jag är med i och Fågelsången är fiket man ska gå till.
Per och jag är tokkära och nu också sambos!


(Bild från Halmstad, vi har kidnappat födelsedagsbarnet Cissi & ska nu köra Gocart)


RSS 2.0