Otålig.

Hittat en lägenhet. En som vi verkligen VILL ha. Nu mailas & ringas... -vill bara veta nu!!!


Helgen hemma var precis vad som behövdes. Där står tiden på ett fint vis nästan stilla. Ett lugn infinner sig efter bara några timmar. Långa, sköna promenader i skogen rensar skallen och mys med Ludde & Wilma tar ner en på jorden igen. Det viktigaste av allt är familjen och att de jag älskar mår bra och finns runt omkring mig.

Finns den grunden är jag trygg och kan klara allt!

Harrrrrriiiiii

känns som en krigskula i hjäääärtat när vi är osams Harrrriiiiiiiiii



Love ya ma Jess

Att våga.

Oviss framtid. Att våga eller inte. Måste våga gambla för att vinna. Olustig känsla. Men samtidigt kittlande, förväntansfull och lycklig. Varför då denna ständiga känsla av att inte besitta kontrollen över mitt egna liv? Varför inte bara släppa kontrollen ett tag? Kontrollen som jag ändå inte kan kontrollera. Hur jag än gör. Beslut som inte ligger i mina händer att fatta. Utlämnad. Mitt liv i andras händer och kontroll.

vågaförattvinna

"Du är klok och modig som vågar, beundrar dig för det Maria!" Underbara, värmande och peppande ord från finaste. Men känner mig ju inte modig. Inte modig alls.

Samtidigt vill jag lägga band på min impulsivitet. Så lättintresserad. Ser det oftast som positivt. Men kastar mig ibland ut  i det okända utan att tänka. Sen finns konsekvenserna där. Å då, DÅ tänks det desto mer; rätt/fel? rätt/fel? Vet inte vad jag vill säga med detta. Men det är så tankebanorna går just i denna stund. Å samtidigt som jag skriver att jag inte är modig, att jag är för impulsiv och att allt bara känns rörigt och jobbigt, så blir jag arg. Arg på mig själv. Jag vet att jag är bra. Jag känner mig duktig i skolan, är så stolt över mig själv och Jess, tillsammans är vi fenomenalt bäst och kläcker de bästa av idéer. Har precis kickat igång vårt utvecklingsprojekt som vi pulat på i ett halvår snart. Jag har världens finaste och underbaraste familj och vänner. Jag har faktiskt tagit steget till att flytta. Lägenheten är uppsagd. C-kursen vid Uppsala Universitet är nu sökt. Bostadsjakten i Uppsala är i full gång. Ingen återvändo.

Den finaste killen som finns vill vara min och ska flytta med mig till Uppsala. Det ska även min fina Jess.
Tillsammans är vi tre oslagbara.

Motto.

Kör.
Bara kör.

saknar ganska så jättemycket...

Zurich ligger visserligen inte på andra sidan jordklotet, men ändå tillräckligt långt bort från mig för att jag ska sakna dig min finaste, sakna så det värker i hjärtat...
 

I förändringens tid









Längtan.

Nu är det definitivt. Klubbat. Det blir av. Underskrivet. Avskrivet. Uppsagt. Ansökt. Letar. Längtar. Tänker. Klurar. Planerar.

Flyttar.
Lever.
Existerar.
Andas.
Svävar.

Vågar.
Kär.
LYCKLIG

RSS 2.0