Fieeeeesta @ Leffes toniiight

Snaaaart slutar jag jobbet. Kl 17. Solen strålar, jag är ledig imorgon & ikväll drar vi till Tylösand. Party på Leffes.  



Siepen är Dj... Tycker han är lite creepy. Var nån sorts konferencier under Vårruset oxå, plus att jag krocka med honom på stationen i torsdags när jag skulle på å han av tåget..


Ikväll kommer P. Hämtar oss i Tylösand. Söt.

Pirrrrrrr

Idag är en sån där bra dag. Inte sällsynt egentligen, är för det mesta en ganska glad person. Men vissa dagar är bara extra bra. Rix FM har slagit läger precis bredvid vårt Sjömanshus å jag har hört musiken pumpa dagen lång. Nissan precis utanför är full med båtar. Det är något speciellt med båtar. Ger mig en frihetskänsla som är svår att förklara. Blir glad helt enkelt. Lite synd att Marinfestivalen missas denna helg. Men bror fyller 20 å det ska firas hela helgen i Blekinge. Imorgon med släkten å på lördag med fest å Östersjöfestivalen.

Fotboll igår på Örjans. 9000 pers å vi stod mitt i de gul-svartas klack. Underbart! Elfsborg vann med 2-1:) Segern firades med öl på Lilla torg. Uteserveringarna var proppfulla med folk. Några slagna HBK:are, men mest av glada turister å massa Elfsborgare.

Sista 6.30-17dagen denna veckan. Tar tåget hem ikväll. Lovely att vara ledig ett par dagar.

Kommer under helgen sakna honom. Han som får mig att känna mig som en prinsessa.

Countdown

15 minuter kvar. Tick, tack....

Har fått undan alla olösta pass. Kan det vara lugnet före stormen nu..? Brukar rassla till i faxen 5 minuter innan man ska gå hem. Men nu får det va bra. Nu vill jag ut i solen.

Jobbar i stans mysigaste hus, gamla Sjömanshuset. Nissan slingrar sig glittrande förbi precis utanför. Tog lunchen där nere som vanligt. Så mysigt att sitta i solen å titta på alla båtar och semesterglada människor. 


Blir stranden istället för stan sen, fira att Navid kommit in på skolan! Efter det ska jag vidare till Östra stranden. Blev precis bjuden på grillning ute vid havet ikväll, myys :)


Att jobba helg med ett leende på läpparna

Trodde jag försovit mig imorse.  Jason Mraz väckte mig med "I´m yours", jag såg fel på klockan å i tron att den visade 6.25 flög jag upp å yrde runt i lägenheten som en annan idiot. Tänder å hår fick sig en omgång med borstarna å jag var redo att hojja iväg. Slänger ett öga på väckarklockan som visar 5.30.

                                                                                     5.30 --> inte 6.30!

Fixade gröt & mackor å kröp ner i sängen igen åsså fick vi en lång lördagsfrulle iaf. Inte den vanliga kastaisigentallrikyoghurtviddiskbänken här inte! Denna mysstund på morgonen gör att hela dagen blir lite soligare. Trallade in på jobbet 6.15, en hel kvart för tidigt, å fick undan en massa papper å anställningsavtal som skulle registreras.

Timmarna fram till 8, halv 9 är alltid superstressiga. Men nu. Ahhhh finns iiiiiiingenting att göra. Alla morgonpass är lösta. De till kvällen vill jag inte börja på riktigt än. Vansinne att ringa å väcka folk 10 när de är lediga en lördag.


Näähää vad ska man ta sig för... Sätta på lite kaffe kanske.. Efter jobbet vid 15 blir de långprommis å mys på stan.


Ha en underbar helg!


Hel igen

har varit väldigt splittrad det senaste.. För mycket som rör sig i huvudet och jag har bara velat trycka på pausknappen för en stund. Har haft svårt att fokusera på en sak åt gången och det känns som om allt jag tagit för mig bara blivit halvdant. Har inte kunnat lägga ner hela min själ i nånting för har hela tiden varit på språng till nästa projekt, nästa jobb eller nästa uppgift i skolan.


Idag har jag varit ledig. Helt ledig. Och det har varit nåt så kolossalt underbart. Det mesta i plugget är klart så har bara finputsat lite idag. Tog en lååång sovmorgon. Körde ett långt och stenhårt pass på gymet. Blev överlycklig när jag kunde öka på nästan alla moment. Tycker det har stått stilla ett tag, men kunde öka och ändå lyckas maxa på nästan alla vikter :)



Efter SATS drog jag å P till stranden. Mitt förra inlägg kan ju gå och dränka sig nånstans... Sommarn är här igen!  Kom hem nu. Detta behövdes. Underbart att bara få vara för en stund. Bestämde oss för att baka lite pizza ikväll. Hemma hos mig för jag har tvättis ikväll. Som vanligt har jag knappt en ingrediens hemma bara, så P hojja hem för att hämta. Känns som att detta börja upprepa sig nu. Alltid han som lagar middag. Åsså när jag vill bjuda på middag så är det han som står för innehållet :)

RSS 2.0