Välkommen mr Mjölksyra

Tuffaste spinningpasset ever idag, eller iaf på mycket länge. Intervaller på raksträcka mixat med tunga backar & jag är heeelt slut. Brukar för det mesta känna att jag skulle kunna köra lite till, men idag asså.. Hey hey, höll på att trilla av cykeln på återhämtningen.Gav verkligen järnet, å det känns såå gott i kroppen nu (:
Gårdagens pass spelade väl oxå in en hel del; Cykel 30 + Core 30 + Styrka 45. image143


image144

Dagen ska spenderas med mina tjejer. Vi ska klippa varandra, snåla som vi är (:
Sen in till stan å hitta Hawaii-halsband till Gasquen på onsdag, beachtema nämligen. En fika på Morfars är givet. Sen middags - & filmmys ikväll. Lovely!

image145
btw, hittade några pix från vår overallsinvigning. En mycket viktig dag som ju måste förevigas :) Föra hos Sofia
image146
image147
image148
Jeeesus, girliegirlie or what.. Lila overall, rosa linne OCH rosa nagellack. Ok bjussar på den
image149
Elli bjöd på en.. show..:)
image150
Dancing på Kåren
image151
Vi är rutinerade posare, yes we are. Syns inte va?!




Är vi för kräsna, eller nöjer vi oss för lätt?

Många söker genom hela livet efter den rätta; den stora kärleken som tar oss med storm, vänder världen upp&ned och får oss att sväva på rosa, fluffiga, rosendoftande moln.

 

Gör denna idealbild av kärleken att vi blir för kräsna? Håller vi hela tiden ögonen öppna efter något bättre, någon som har det där lilla extra vi så länge letat efter? Gör då detta att vi aldrig kommer våga släppa någon riktigt nära inpå livet? Kanske är det så att vi är för rädda att bli sårade helt enkelt. Vi vågar inte öppna upp oss för mycket, därför att vi då känner oss för sårbara. Samtidigt vågar vi inte spela alltför ointresserade, måste ju hålla lågan vid liv såattsäga. Detta ständiga spel. Vem kan egentligen spelreglerna?

 

Är det så att vi är för kräsna? Gör strävan efter bilden av den perfekta partnern att vi går miste om mycket? Många har skapat sig en bild av hur denne ser ut. Allt från hårfärg, yrke, klädstil, längd, utbildning, familj, musikstil, religion har man bestämt för sig. Gör detta att vi låser oss?

 

Det viktiga borde väl vara att man delar samma värderingar, framtidsvisioner och intresserar sig för liknande saker. Tillsammans kan man sedan skapa sig gemensamma drömmar om framtiden. Det allra viktigaste i allt detta tycker jag är respekt och att den jag lever med vill mitt allra bästa. Med detta tror jag att allt annat kan ordna sig.

 

Därmed inte sagt att man inte måste underhålla kärleken. Trots att de mest grundläggande komponenterna passar ihop så måste man ibland stanna upp för en liten besiktning. I och med vardagen och alla rutiner mattas även den mest stormiga nyförälskelsen av. Det krävs att man regelbundet underhåller den. Kanske krävs det ett mindre bryt för att man ska inse detta. Men oftast innebär det bara en nytändning. Om man har vett att kämpa vill säga. Har man det kan det bli hur bra som helst och den där nyförälskade, pirriga känslan finns helt plötsligt där i magen.


Kan det också vara så att vissa nöjer sig för lätt? Man hittar någon man tror sig passa med, men känns det i varje liten cell i kroppen att det är rätt? Tyvärr kan det ju vara så att efter att ha svävat runt på molnen dimper man snart ner på marken igen och inser att när man väl lärt känna varann matchade man inte lika bra ändå. Ska man då stanna kvar för att det är bekvämt? För att man bor ihop eller kanske har gemensamma barn? Hur länge ska man orka kämpa innan bitterheten och likgiltigheten infinner sig?

 

Har inte alla rätt att få känna den där turning the whole world upside-down-känslan? Borde inte alla få chansen att på ålderns höst kunna säga att; sure, det har stormat, men det har alltid varit värt det! Trots att man kanske haft många kärlekar, så har man ändå, då man inte känt det vara riktigt rätt gjort något åt saken och kämpat eller letat vidare.


Kärlek kan vara en öm klapp på kinden från mannen man levt med i 60 år. Ett sms från ett land långt bort, bara för att visa att någon tänker på dig och saknar dig. Orden joo.. jag gillar ju dig.. En vilja att förändras för sin älskades skull. En pirrig känsla i mage, händer och tår. Orden Jag älskar dig skrivna i snön. Känslan av fullständig trygghet och lycka.

image140


Gravad lax och krokofanter i el Tubbarpo

Läste precis i min kära vän Turids blogg att jag är den husligaste hon känner; "grymt pysslig" för att citera. But sorry Turan, gravat lax har jag aldrig försökt mig på.. :) Btw, såg reklamsnutt innan, du kan gå in på Coop.se, där visar de hur du ska gå tillväga! Snart ses vi igen :) :) :)


På torsdag överges Halmstaden, då tar jag lov! Å sikket efterlängtat sådant. Ska bli otroligt skönt att komma hem till paradiset, eller som vår gamle busschaufför Kentan alltid sa:

"Tubbarp- City nääästa".

Det var en krutgubbe det ni! Alltid på strålande humör, med en ny vits varje dag & på fredagarna bruka han bjuda på krokofanter, ni vet de där skummiga godisarna :) Undrar vad han gör nu.. Kan lixom inte tänka mig Kentan göra nåt annat än köra den där bussen..

Temat för dagens Ellen-träff var Tro att du är något - om självförtroende. Det är både skrämmande och fascinerande att höra dem berätta om saker som respekt, status och självförtroende. Våra tjejer är underbart söta och kloka, lär mig något nytt varje gång.

 

"Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv"



image139
Någon som haft mycket tid över:) Skoja att man garva när man såg detta första gången..

 

Har varit sån full rulle på sista tiden att jag inte ens hunnit med spinningen. Har mest bilvit styrka. Kvällens pass på cykeln med Peter var därför såå lovely! Körde så hårt på raksträckan att jag fick kramp i stortån. Aldrig hänt innan :) Imorrn bitti kör vi på igen, 6.45-cykeln med efterföljande frulle är inbokad och inget ska få mig att missa det.

Innan hemfärd på torsdag ska jag dock hinna träffa mina Halmstadpärlor. Vi träffas visserligen varje dag, men hinner aldrig bara umgås, eller ens prata längre. Blir bara när vi cyklar till skolan, i kön på Ica, när vi tränar, lagar mat, pluggar osv. Jag saknar att bara umgås, hänga, chilla med er! Dessutom har det hänt så mycket på sista tiden som vi måååste gå igenom & analysera sönder å samman :) När vi är klara med uppgiften imorrn ska inget stoppa oss, capish!!! :)

 

 


Rise 'n shine

Fullständigt vansinnigt att vara uppe nu egentligen. Kom hem ..nyss, känns det som, sovit.. ingenting, ungefär.. Men blev väckt på ett så fint sätt att det gör iiiingenting (:

Igår var det överlämningsGasque för nya nollestaben. Jag ska va plastmorsa så för min del blev det eftersläpp. Vi körde även invigning av våra ceriserosa och absolut finaste SUP-overallerna. Jag matchade med rosa Nike-top och knallrosa nagellack, har nog aldrig känt mig så bubbelgumsgirliegirlie.. Var tvungen att bryta av med palestinasjal (:

På förfesten körde vi Singstar, tröttnar aldrig (: Slutade med krig; Sverige-Grekland. Har en känsla av att Grekland vann, eller det vill säga; Elli vägrade ge sig helt enkelt ;)

Vi blev även bjudna på en egen liten show,  lapdance.. Vi har alla fått lova på heder & samvete att de inte blir youtube på den, men ack så synd att resten av världen ska gå miste om detta (:



Nu är det snart grupparbetsplugg som gäller. Ska slå en pling till mina kära kompanjons & vejki pejki! Har en känsla av att det kommer vara ganska trögstartat idag..
Sen i eftermiddag är det mucho viktigt möte där vi ska se om våra storslagna planer går att genomföra. Ahh lite nervös faktiskt.. Kommer bli såå toookbra om det funkar, det ska: MÅSTE funka!!!

To sum up;

Galet bra helg med massa skratt, långa fikastunder, promenix vid havet, öl på Morfars, fest i min korridor, happy feet, kärleksfilmer, gråt, dans, gamla minnen, nya ansikten & pirr magen.

image131image132image133image134image135image136image137image138

Full fart mot ny vecka & nya äventyr -"spännande" som Ricky sa :)

RSS 2.0