Julklappstips mottages tacksamt

När jag nu ändå sitter här, oförmögen att kunna somna så tänkte jag googla på julklappstips, är ju ändå en av alla miljoner grejjer jag legat å grubblat på. Ska åka & julshoppa på onsdag, men har nada aning om vad som ska inhandlas.

Först å främst är det idéer om klappar till familjen som efterlyses, alltså; mor, far å bröderna 15 & 19 år.

btw; om du Erik läser detta, var snäll & lista vad du önskar dig!


insomnia

måste sova, måste sova, måste sova..

men somnar inte. Samma visa varje kväll.



Sleeping drugs someone?!

Jag fick ett brev med posten igår..

som gjorde mig alldeles varm inombords,
som fick mina ögon att svämma över av tårar,
som beskrev mig,
som satte ord på känslor jag inte förstod eller ens visste att jag kände.

Du förstår mig precis och jag känner en sådan lättnad i att bli förstådd, utan att själv behöva förklara. Du har märkt att något har tyngt ned mig utan att jag ens förstått det själv.

Du skrev att jag satt mig själv åt sidan för att stötta dig, att du nog inte klarat dig utan mig. Det är inte sant. Du har alltid funnits där för mig och stöttat mig trots det fruktansvärda du själv gått igenom. Känner ingen som är så stark som du.

Du avslutade det långa brevet med orden;
"Låt dig vila på våra axlar en stund och tänk lite på dig själv"
En klump i magen löstes sakta upp. En klump jag nog blivit så van vid att jag inte ens reflekterar över längre.


Tack för att du är min vän


yeah yeah whateva

Stress. Började dagen på SATS 6.40 imorse med spinning. Skynda hem för att duscha & vidare till föreläsning. Alla mina kära classmates "Har tentaresultatet kommit????" Naturligtvis inte "Vi gör vårt bästa för att ha det klart till lunch". Som om våra nerver inte hade blivit utsatta för tillräckligt denna dag så ptja, varför inte låta branvarnarn börja tjuta i hela skolan mitt i föreläsningen. "Ok ALLA ska ut NU!" Mhm tur vi har så underbart varmt väder så här års.

Klockan tickar vidare, det blir lunchtajm, men döm om allas förvåning -fortfarande inget tentaresultat. Kunde man ju räknat ut med knäskålarna. E & jag beger oss hem till mig, bättre att bita naglarna tillsammans än ensam lixom. Tillslut ringer det "Resultatet har kommit nu". E kollar Ladok, jag sätter igång att diska frenetiskt "lalala bingo lingo, vill inte veeeta.." Hennes resultat har så fint blivit infört, men mitt -nejdå. Ahh. Tillbaka till skolan. "Vänta ett tag så kommer det nog" Nemas problemas. Bryr mig ju egentligen inte alls hur det har gått. Kan ju försöka intala mig det iaf.

Stressdagen tar ju inte slut än. Nej såfort tvätten är klar ska jag ge mig bort till Nyhem för att träffa min nyvunne vän bilmekanikern Nasser som ska försöka få igång min bil. Hittade honom när vi var ute & gick förra veckan. "Jag komma med startkablar jaa" (på lite halvknagglig svenska) Jättegullig. Håll tummarna för att biljäveln startar!

Sen blir det till att skynda hem & sedan vidare till Kåren och jobba. Ska bli najs!

Snälla snälla snälla snälla kan det jäkla resultatet komma nudå. Vet att jag inte klarade det, vill bara ha det på papper.

Saknar mina goingar där hemma

image24
image25
image26

Vill ha dem här hos mig:(

high on painkillers

åkte på, ptja vetefan riktigt vad det är, nån släng av magsjuka i söndags. Magen var ett enda uppror, matlusten zero och värk i hela kroppen. Mindre kul när måndagen skulle spenderas på ett tåg och därefter en buss hela eftermiddan. Morsan lurade i mig massa meducin som gjorde susen. Resan var mest i ett enda töcken, men när jag äntligen var hemma på Gladan hade jag sån frossa att det blev sängen direkt.

Följaktligen spenderades hela gårdagen hemma, mestadels i sängen. Läste ut Stieg Larsson-boken förra veckan, kändes hårt (lite sorgligt när den tog slut), men har nu nya Marian Keyes som sällskap, den är såå bra. Rekomenderar verkligen båda; Män som hatar kvinnor (Larsson) och Anybody out there (Keyes).

Helgen hemma med familjen var underbart lugn och skön. 30-årsfest hos kusinen, mys att träffa hela tjocka släkten.

Mitt i underligt febertillstånd har det ändå garvats en hel del. Måste speciellt tipsa om en goding. Spelar ingen roll hur många gånger jag sett honom, Guldlock, aka Björn Gustafsson, är så jävla rolig, å snygg dessutom. Så checka in honom! Keep in mind att han dessutom bara är 21 år gammal..

RSS 2.0